De 10 van DC - follow-up

De 10 van DC - follow-up

Drie jaar na het ontslag

Drie jaar na het ontslag

1 december 2023  |  Ralph Kleingeld BPLA  |  Artikelen

1 december 2023  |  Ralph Kleingeld BPLA  |  Artikelen

Een reorganisatie zette in 2020 een streep door hun dienstverband. Het hele team 'Commercie Defined Contribution' van de afdeling Collectief Pensioen bij Nationale-Nederlanden werd naar huis gestuurd als gevolg van die reorganisatie. Samen goed voor zo'n 300 dienstjaren ervaring en opgebouwde kennis.

Hoe gaat het met 'De 10 van DC', drie jaar na hun ontslag? Hoe is het hen in deze periode vergaan? Zijn hun voorgenomen plannen verwezenlijkt of hebben zij hun plannen moeten bijstellen?

Vandaag start de publicatie van 'De 10 van DC - follow-up', een boeiende vervolgreeks op de in 2020 gehouden eerste serie interviews.


10 mannen
- ieder met hun eigen verhaal -


Elke 14 dagen wordt een nieuw interview gepubliceerd, grotendeels gehouden in 2023. Gepubliceerde interviews zijn voorzien van een kleurenfoto. Klik op één van de foto's om naar de portretten te gaan.

Elke 14 dagen wordt een nieuw interview gepubliceerd, grotendeels gehouden in 2023. Gepubliceerde interviews zijn voorzien van een kleurenfoto. Klik op één van onderstaande foto's om naar de portretten te gaan.